STT | Tên tài liệu | Tải văn bản |
1 |
Sensory properties of Thai fish sauces and their categorization
|
Tải về tại đây
|
2 |
Offshore phytoplankton biomass increase and its oceanographic causes in the South China Sea
|
Tải về tại đây
|
3 |
“Nuoc Mam” Fish Sauce in Vietnam: A Long History from Popular Seasoning to Health Benefit Bioactive Peptides
|
Tải về tại đây
|
4 |
Effect of Maillard reaction conditions on browning and antiradical activity of sugar–tuna stomach hydrolysate model system
|
Tải về tại đây
|
5 |
Histamine and histamine intolerance
|
Tải về tại đây
|
6 |
Characteristics of Fish Sauce Made from Pacific Whiting and Surimi By-products During Fermentation Stage
|
Tải về tại đây
|
7 |
FISH SAUCE PRODUCTS AND MANUFACTURING
|
Tải về tại đây
|
8 |
Effects of the addition of spleen of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis) on the liquefaction and characteristics of fish sauce made from sardine (Sardinella gibbosa)
|
Tải về tại đây
|
9 |
ACCELERATION OF FISH SAUCE FERMENTATION USING PROTEOLYTIC ENZYMES
|
Tải về tại đây
|
10 |
Histamine Formation in Fish Sauce Production
|
Tải về tại đây
|
11 |
Putrescine production via the ornithine decarboxylation pathway improves the acid stress survival of Lactobacillus brevis and is part of a horizontally transferred acid resistance locus
|
Tải về tại đây
|
12 |
Control of biogenic amines in fermented sausages: role of starter cultures
|
Tải về tại đây
|
13 |
Determination of Biogenic Amines in Herby Cheese
|
Tải về tại đây
|
14 |
Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic amines
|
Tải về tại đây
|
15 |
Detection of Gram-Negative Histamine-Producing Bacteria in Fish
|
Tải về tại đây
|
16 |
The Capability of Tyramine Production and Correlation between Phenotypic and Genetic Characteristics of Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis Strains
|
Tải về tại đây
|
17 |
Histamine Induces Vascular Hyperpermeability by Increasing Blood Flow and Endothelial Barrier Disruption In Vivo
|
Tải về tại đây
|