logo

CHUYÊN ĐỀ NƯỚC NGOÀI

STTTên tài liệuTải văn bản
1 Sensory properties of Thai fish sauces and their categorization Tải về tại đây
2 Offshore phytoplankton biomass increase and its oceanographic causes in the South China Sea Tải về tại đây
3 “Nuoc Mam” Fish Sauce in Vietnam: A Long History from Popular Seasoning to Health Benefit Bioactive Peptides Tải về tại đây
4 Effect of Maillard reaction conditions on browning and antiradical activity of sugar–tuna stomach hydrolysate model system Tải về tại đây
5 Histamine and histamine intolerance Tải về tại đây
6 Characteristics of Fish Sauce Made from Pacific Whiting and Surimi By-products During Fermentation Stage Tải về tại đây
7 FISH SAUCE PRODUCTS AND MANUFACTURING Tải về tại đây
8 Effects of the addition of spleen of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis) on the liquefaction and characteristics of fish sauce made from sardine (Sardinella gibbosa) Tải về tại đây
9 ACCELERATION OF FISH SAUCE FERMENTATION USING PROTEOLYTIC ENZYMES Tải về tại đây
10 Histamine Formation in Fish Sauce Production Tải về tại đây
11 Putrescine production via the ornithine decarboxylation pathway improves the acid stress survival of Lactobacillus brevis and is part of a horizontally transferred acid resistance locus Tải về tại đây
12 Control of biogenic amines in fermented sausages: role of starter cultures Tải về tại đây
13 Determination of Biogenic Amines in Herby Cheese Tải về tại đây
14 Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic amines Tải về tại đây
15 Detection of Gram-Negative Histamine-Producing Bacteria in Fish Tải về tại đây
16 The Capability of Tyramine Production and Correlation between Phenotypic and Genetic Characteristics of Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis Strains Tải về tại đây
17 Histamine Induces Vascular Hyperpermeability by Increasing Blood Flow and Endothelial Barrier Disruption In Vivo Tải về tại đây